Construct Plast Logo

Ferestre, geamuri termopan

Cu sistemele REHAU (ferestre termopan) aveti garantia unei marci de calitate si obtineti produse finale care va multumesc atat estetic cat si tehnic.

Gama oferita este variata: de la sisteme pentru fereastre si geamuri termopan, fatade, usi glisante, usi de intrare, sere si terase, pana la jaluzele, obloane si glafuri interioare. Pe langa solutiile tehnice de varf, inovatoare, va sprijinim cu servicii de prima clasa in toate fazele, de la proiectare pana la constructie.

Pentru obtinerea unei ferestre de calitate este foarte importanta si utilizarea unei feronerii pe masura, de aceea noi va recomandam cu mare caldura feroneria WINKHAUS.

Sistemele de ferestre GENEO reprezinta  „Eficienta energetica dusa la perfectiune”, profilul fiind complet armat cu material compozit din fibra de sticla – materialul Hightech RAU-FIPRO , armaturile de otel nemaifiind necesare, eliminandu-se puntile termice.

Tehnica multicamerala a sistemelor REHAU foloseste  eficient aerul ca mediu de izolare, iar realizarea in diverse forme, multitudinea de culori si modele de profile,  permit multe posibilitati de a va personaliza fereastra si de a atinge cerintele dumneavoastra.

 

Geneo Euro Design 86 Plus Brilliant Design 80 Brilliant Design 70
Termopane Geneo - sectiune Termopane Euro Design 86 Plus - sectiune Termopane Brilliant Design 80 - sectiune Termopane Brilliant Design 70 - sectiune
Geneo – PDF Euro Design 86 – PDF Brilliant Design 80 – PDF Brillant Design 70 – PDF

 

Euro Design 70 Euro Design 60
 Termopane Euro Design 70 - sectiune  Termopane Euro Design 60 - sectiune
 Euro Design 70 – PDF  Euro Design 60 – PDF

 

 Galerie foto

rehau-logo saint-gobain-logowink-haus-logodorma-logoprofilco-logocroso-logobts-logo   alumil-logohafele-logo   


Web-Links.ro director web, catalog firme, anunturi, stiri

Copyright © constructplast.ro 2024. Toate drepturile sunt rezervate. Webdesign: Algorithm