Construct Plast Logo

Placari cu sticla colorata, blaturi de sticla

Sticla a devenit un element foarte prezent in designul interior prin eleganta, luminozitate, estetica si nu in ultimul rand prin functionalitate, intretinere usoara.

Placarea peretilor cu sticla colorata este o varianta moderna din ce in ce mai prezenta in designul interior al spatiilor rezidentiale (bucatarii, bai, medii cu umiditate crescuta) cat si pentru spatiile de birouri, comerciale (cabinete stomatologice, medicale, holuri, localuri). Sticla vopsita inlocuieste cu succes faianta clasica si da un plus de eleganta, luminozitate si culoare.

Pe langa atributele de design, prezinta un avantaj deosebit fiind foarte usor de curatat, la dimensiuni mari (perete intreg) dispar rosturile unde apare de obicei mucegai, bacterii. Gama foarte mare de culori si nuante.

Pentru montajul exact al sticlei se executa procesarea acesteia: gauri, decupaje sau slefuiri pe cant (cantuire) iar dimensiunile sticlei sunt la alegere, astfel poti opta pentru dimensiuni mari de sticla, adica sticla dintr-o bucata.

 

Galerie foto

rehau-logo saint-gobain-logowink-haus-logodorma-logoprofilco-logocroso-logobts-logo   alumil-logohafele-logo   


Web-Links.ro director web, catalog firme, anunturi, stiri

Copyright © constructplast.ro 2024. Toate drepturile sunt rezervate. Webdesign: Algorithm